Over ons

Uw auto op de 1e plaats!

AutoFirst Crombeen in Sittard is een garage met topservice, vakmensen, de beste materialen en zeer scherpe tarieven. We zijn BOVAG gecertificeerd. Daarvoor moeten we aan strenge kwaliteitseisen voldoen en dat is meteen uw garantie dat uw auto bij AutoFirst Crombeen in de beste handen is. Wanneer wij uw auto onderhouden of repareren, weet u zeker dat de fabrieksgarantie behouden blijft.

Onderhoud en APK

We verzorgen onderhoud en schadeherstel aan alle gangbare merken en modellen. Onze vakmensen worden continu bijgeschoold om over de hele automarkt op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Als RDW-erkend autobedrijf met een eigen APK keurmeester in dienst, bieden we u echt één adres voor alles wat met uw auto te maken heeft.

Een kleine reparatie of groot onderhoud? U wordt snel geholpen en mag rekenen op perfecte service. De koffie staat voor u klaar, evenals vervangend vervoer.


Persoonlijke service

Bij ons ben u geen nummer, maar een klant met naam en toenaam. Persoonlijk aandacht en een goed, eerlijk advies is waar AutoFirst Crombeen voor staat. Door de omvang van het bedrijf is het voor ons mogelijk om persoonlijk bij de klant betrokken te zijn en te blijven.


Verkoop van nieuwe auto's en occasions

Door de tellerregistratie van RDW (voorheen Nationale Auto Pas) bent u zeker van een eerlijke deal en een goede prijs bij AutoFirst Crombeen . Of het nu een (bijna) nieuwe auto zoekt of een instapklare occasion, we zijn er voor u.

AutoFirst: uw garantie voor kwaliteit

AutoFirst Crombeen is onderdeel van AutoFirst, een krachtig samenwerkingsverband van tientallen autobedrijven. Wij werken intensief samen, zodat u optimaal profiteert van scherpe inkoopvoordelen, marketingacties en onze onbegrensde kennis van zaken. U herkent een AutoFirst bedrijf aan het opvallende rode logo!

Altijd de eerste keus

Of het nu gaat om montage, reparatie, onderhoud, verkoop, inruil, pech onderweg, schade of financiering AutoFirst Crombeen heeft altijd snel en scherp geprijsd de perfecte oplossing in huis voor alle merken en types auto’s.

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bij AutoFirst Crombeen vindt u altijd een ruime keuze aan betrouwbare gebruikte auto's.

Lees meer